Mönsterås Båtklubb

Gästhamn

Lakhamn

Kontakt

Mönsterås Båtklubb har under hösten haft kurs i förarbevis & kustskeppare, där 6st har pluggat för att lära sig mer om hur man navigerar på sjön med kompass, sjökort, och GPS. Efter träget pluggande gjordes slutprovet måndag den 11/12 med beröm godkänt, därefter bjöd klubben på smörgåstårta.

Båtklubben försöker få till en kurs per år och hoppas nu att de som tog förarbevis skall fortsätta med kustskepparen vilket ger mer kunskap hur man navigerar bland annat i mörker. De som är intresserad att förkovra sig i detta trevliga ämne ”navigation” kan gå in på hemsidan www.masbk.se. och anmäla sitt intresse till berörda.

Kursledare har varit: Roland & Joakim Nyquist

Foto: Christer Jägenstedt

Till alla MBK:are!

För att hålla vår hemsida mer levande så ber jag om Er hjälp.
Vi efterlyser härliga båt- och havsbilder som ni vill dela med Er av. Guldkorn som Ni tagit under sommaren. Bilder med infotext mejlas till catarinanyberg@hotmail.com.

Vår nya Miljöplan

Här hittar ni våran Miljöplan

Miljöansvarig Joakim Nyquist

Efter en lyckad Förarintygskurs

Tänkte vi dra igång med en Kustskepparkurs.

Är du intresserad att vara med?

Anmäl ert intresse till

Roland Nyqvist

E-post: roland@all-radio.se

Svenska Sjö

Båtklubbens kontaktman

Patrik Lund

0491-50045 / 070-699 87 21

HAR DU SÄKERHETSBESIKTAT DIN BÅT?

Nu kan du säkerhetskontrollera din båt och få fördelar på din båtförsäkring av Svenska Sjö. Det kan vara en trygghet för dig och din familj.

Tag kontakt med Joakim Nyquist 076-147 67 34 som är godkänd kontrollant av Svenska Sjö/Svenska Båtunionen.

Hur fungerar din brandsläckare?